DE PYRAMIDEN

DE PYRAMIDEN Pizzeria - Restaurant - Grillhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 334 beoordelingen
24 jan 2021 om 20:49 Goed
17 jan 2021 om 17:22 Goed en vriendelijke levering
3 jan 2021 om 8:43 Eerste keer besteld niet goed, shoarma was niet goed gebakken nochtans bij opmerkingen geschreven dat het extra moest gebakken zijn. Franse hamburger besteld totaal iets anders gekomen. Mijn huis ook niet kunnen vinden dat ik zelf erachter ben gegaan
31 dec 2020 om 21:11 Durum lag helemaal uit elkaar Olie/vet druipte van de zak, folie en pitta Het was niet te eten. Echt schandalig
26 dec 2020 om 23:01 eten was heel lekker en service was top !
23 dec 2020 om 22:16 Super lekker en niet lang moeten wachten
19 dec 2020 om 23:23 Eerste keer hier besteld slechte ervaring ooit T-bone steak besteld was vermeld ongeveer 500 gr maar klein slecht biefstuk ontvangen de saus was juist room koud en de frieten ook koud en daar meer dan 2 uur moeten op wachten en drankjes ontbraken weg geld
19 dec 2020 om 22:24 We gingen voor vroeger maar de pitta in Ertvelde maar sinds we de pitta's van de Pyramiden geprobeerd hebben willen we ze enkel nog van daar. Veel lekkerder en we hebben tenminste geen last van ons darmen nadien.
19 dec 2020 om 19:48 Bezorgtijd: 120 minuten
17 dec 2020 om 20:13 Zeer vriendelijk mooi op tijd en lekker eten
13 dec 2020 om 20:49 Ze hadden gebeld dat we een uur moesten wachten. Voor ons op zich geen probleem. Het was wel 1u45 later. Misschien iets te lang. Maar het was wel lekker.
9 dec 2020 om 20:35 We hebben heerlijk gegeten ,zoals altijd ,we zullen nog bestellen ,tis gemakkelijk en het wordt thuis bezorg